Medbestemmelse

På husmøtet har du mulighet til å være med å påvirke hverdagen på Glimt. Vi snakker om ulike ting som skjer, og planlegger sammen.

Vi har en sak- og idéboks hvor du kan skrive saker og forslag som vi tar opp i fellesskap.

På husmøtet er det bare å dukke opp

Musikk & Lydproduksjon

Vi har to musikkstudio ved navn Bali og New York. Her har du mulighet til å lære hvordan man spiller inn, redigerer og mikser musikk og podcast. Vi bruker programmet Logic Pro X. Studioene kan bookes via telefon til oss eller på bookingskjema som henger utenfor dørene.

Glimt sitt gule trommesett

Helsehjelp

På Glimt har vi individuell oppfølging i form av samtaler, for de som har behov for det. Det er et tilbud som er tilgjengelig mandager til fredager, mellom klokken 10 til 15. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er et akutt-tilbud og ber deltakere om å avtale samtaler på forhånd.

Les mer om helsehjelp

Kurs

Vårt kurstilbud varier avhengig av deltakers ønsker og tilgjengelig kompetanse. Tidligere har vi hatt kurs i kommunikasjonsmetoder, notelære, kunst og fotografi.

Så våre kommende kurs

Brettspill og spill

På huset har vi forskjellige brettspill, kort og puslespill som man kan kose seg med. I tillegg har vi en Switch stående ved TV med forskjellige spill man kan spille med andre eller for seg selv.

Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons er et rollespillsystem hvor man lager sin egen karakter og spiller som denne i en fantasiverden. Her løser spillere forskjellige problemer og kamper i felleskap og er med på å fortelle en felles historie, med hjelp av terninger, penn og papir og egen kreativitet.

Les mer om dungeons & dragons

Film

I sofakroken er det gode muligheter for å kunne sitte å se film eller serier på TV. Og det settes opp filmvisninger fra tid til annen. Noen ganger tar vi en tur til kinoen for å se en film på storskjermen.