Tusen takk til Elkjøpfondet!

Denne uken skjedde det noe helt fantastisk på senteret! Elkjøpfondet har gitt oss 10 stk Ipad for utlån til våre deltaker!

Elkjøpfondet ønsker å bidra til å minske det digitale gapet i samfunnet og har valgt oss som mottaker av 10stk. Ipad med etui som vi kan låne ut til våre deltakere! Når hele landet stengte ned 12.mars lukket vi også våre fysiske dører og jobbet iherdig med å lage et tilbud som var nettbasert. I denne tiden fikk vi flere tilbakemeldinger fra deltakere at de ikke hadde anledning til å delta på de digitale plattformene fordi de ikke hadde utstyr til å benytte seg av dette. Det er ikke gitt at alle har en smarttelefon, og selv om vi hadde flere telefonsamtaler så fikk vi ikke sett hverandre og de ble på siden av fellesskapet som var på nett. Det er fortsatt flere digitale møtepunkt og ulike webinarer som man kan benytte seg av og nå kan vi låne ut utstyr slik at det blir tilgjengelig for flere takket være Elkjøpfondet!

Trenger du å låne en Ipad, ta kontakt med oss på tlf 929 92 150 eller glimt@kbtkompetanse.no – er det slik at du av ulike grunner ikke kan hente den selv så kan vi kjøre den til deg.