Halloweek

Fra 26. til 30. oktober arrangerer Glimt en hel uke fylt med forskjellige aktiviteter knyttet opp mot, og inspirert av, Halloween og høsten.
Elizabeth og Ragnhild har en brainstorming-gruppe hver fredag framover fra kl. 11 til 12 som er åpen for alle, hvor vi sammen finner ut hvordan vi skal legge opp uken. Første møte blir fredag den 25. september klokken 11.

Tanken er å ha ulike prosjekter hver dag som alle kan delta i, som f.eks. workshop med produsering av dekorasjoner, masker, maling av glass-krukker og filmvisning. Vi har fått inn mange forslag til filmer allerede, så nå må vi bare velge hvilken. Liste med filmer dere kan stemme på kommer på infotavlen vår på Glimt.

Så langt har vi kommet i brainstormingene vi har hatt hittil:
– Alle ansatte kommer til å kle seg ut hver dag, men det er helt frivillig for deltakere om dere vil kle dere ut eller ikke.
– Mikkel og Viggo leder musikkproduksjonen av en Halloween-inspirert sang. Ønsker du å bli med vil du finne mer info på infotavlen vår fortløpende. Dette starter allerede i uke 42 med mål om å ha den ferdig mandag 26.oktober.

Vi ønsker å ha fokus på gjenbruk og hvordan få laget kostyme og pynt til en rimelig penge. Tomme syltetøyglass kan for eksempel brukes som dekor, så hvis du har hjemme og ikke trenger de selv, tar vi de gjerne imot.
Vi ønsker å fokusere på en trivelig opplevelse for alle så denne uken blir preget av koselig stemning, søt dekor og hyggelige og utkledde ansatte.

Om du har vært hos oss før, eller aldri har vært hos oss tidligere, så er du hjertelig velkommen! Det er åpent for alle og man trenger ikke komme hver dag 🙂