Glimt har åpent i hele sommer!

Glimt har åpent som vanlig mandag til fredag kl.10-17. Vi har felles ryddetid fra kl.16.30 som vanlig, denne siste halvtimen er kun for opprydning og stengerutiner.

Vi har kjente ansatte og aktiviteter gjennom hele sommeren. På grunn av ferieavviklingen vil det variere hvilke aktiviteter som er på huset, for å holde deg oppdatert må du sjekker ut vår kalender på nettsiden. Der blir det oppdatert fortløpende. Kom gjerne med forslag til aktiviteter, og du kan også ta ansvar for en aktivitet om du ønsker det.

Helsehjelp

Det er satt opp en ansatt som har mulighet for helsehjelp samtaler hver dag, mellom kl.10-15. Vi ber om forståelse for at det ønskes at dere avtaler på forhånd, og minner om at vi ikke er et akutt-tilbud. Vårt helsehjelptilbud er knyttet til din deltagelse Glimt, der vi sammen finner ut hvordan vi best kan støtte deg i hverdagen hos oss.

Nærmere info om vår ferieavvikling:

Ferieavviklingen for ansatte på Glimt er fra uke 26 ut uke 32. Bakgrunnen for at vi har lang ferieavvikling er fordi vi ønsker å ha vanlig åpningstid gjennom hele sommeren.

Vi håper å se både nye og faste deltakere innom.

God sommer!

Hilsen Tonje, Julie, Elizabeth, Tiril, Michelle, Sandra og Runar.