Egenandeler

Egenandeler er viktige for at aktivitetsbudsjettet skal nå alt vi ønsker å gjøre gjennom året, og de fleste steder vi kan søke om midler krever at det er egenandeler på aktivitetene. Vi samarbeider og søker fortløpende om penger til aktivitet. Har du lyst til å bidra i søkeprosessen eller vet om steder vi kan søke penger – Let us know!

**Her er en oppsummering av egenandeler på Glimt**

KUNST* På kunstrommet er det meste gratis, men vi har egenandeler på noe av utstyret. Det henger prisliste på veggen som oppdateres fortløpende. Hvis det du ønsker å bruke ikke står på listen er det gratis til fri bruk 🙂

LUNSJ* Det dekkes på til felleslunsj hver tirsdag og fredag kl.12. Lunsjen består av brød & ulike pålegg. Du forsyner deg selv av det du selv ønsker. Lunsjen koster 20 kr og du må melde deg på innen kl.11 samme dag.

UT PÅ FARTEN* Vi drar jevnlig på aktiviteter utenfor huset. Enkelte aktiviteter krever billetter, andre er gratis. Transport til aktiviteten (buss/trikk/lokaltog) må du betale selv. De aktivitetene som koster penger å delta på må alle betale en egenandel på 50 kr.

Er det kostnader knyttet til kurs, workshop eller større turer vil det stå tydelig under aktiviteten i vår kalender her på nettsiden.

**Vi ønsker helst vipps, men vi tar imot kontanter om vipps ikke er mulig. NB! Vi kan ikke veksle.