Deltakere til intervju søkes!

Hei! Mitt nav er Elise Boneng og jeg holder på å skrive bacheloroppgave i Interiørarkitektur ved Høyskolen Kristiania i Oslo. I den forbindelse søker jeg personer som kan hjelpe meg med å gjennomføre et intervju!

Jeg skal designe et (fiktivt) ressurssenter og arena for unge voksne i alderen 18-30 år som har/ har hatt en rusmiddellidelse og/eller psykiske lidelser knyttet til rus (ROP-lidelse og sammensatte lidelser). Jeg søker derfor unge voksne som på en eller annen måte har erfaring med slike utfordringer og som vil være villig til å snakke åpent om personlige erfaringer. Intervjuet vil være anonymt og personlige data vil ikke brukes i oppgaven eller i andre settinger. Intervjuet vil foregå på informantens egne premisser. 

Om du eller noen du kjenner er interessert i å delta eller har spørsmål, send meg en mail på elboneng@gmail.com og merk den “intervju”. Alle bidrag settes stor pris på og kan hjelpe meg videre med oppgaven.

Takk på forhånd for deres tid og assistanse. Jeg ser frem til muligheten for berikende samtaler og innsikt!