Kunstrommet: Intuitiv maling – konkretisering med perspektiv, dybde, menneskeskikkelser.

Etter møtet vi hadde i Kunstrommet (Tinget), så bestemte vi at vi beholder dette “kurset” i en stund fremover. Det er bare å bli med, jeg gjentar prosessen hvis du er ny, selv om de andre som har vært med hører det igjen. Alltid godt å gjenta ting.

Vi har i et par uker hatt et lite kurs i å male intuitivt for så helt til sist i prosessen finne skikkelser og tema i eget bilde. Dette er en øvelse i å vente med å dømme sitt eget arbeide.

Det gir frihet og “gratis” bekjentskap med fargelære, og ikke minst, fryden  å nyte leken med farger uten at det absolutt skal “bli til noe”.

Den friheten vil vi gjerne beholde. Være i flyten.

I dag kan, de som vil (du må gjerne bare fortsette å arbeide fritt) leke litt med å legge inn enkle trinn for å gi perspektiv til bildet, eller legge inn menneskeskikkelser. Jeg har en veldig enkel teknikk for skikkelser, så det er absolutt ingen krav om å kunne noe fra før.

Det vil bli uttrykksfullt! Kanskje det uten at du vet det vil uttrykke noe som lever i deg! <3

“Drop-in” Betyr at Tiril er i Kunstrommet og veileder ved behov fra 12.30-15.00. Hun har alltids et prosjekt gående som du kan slenge deg med på, eller kan du ha eget prosjekt. 

Arrangementet er ferdig.

Dato

mai 23 2023
Expired!

Tid

12:30 - 15:00