Åpent treff

Glimt har åpent mandag til fredag fra kl.10:00-16:00, du kan komme å gå som du vil. Ta deg en kopp kaffe/te og slå av en prat, eller sett deg å jobbe med egne prosjekter i felleslokalet. Du kan også låne et rom for å jobbe i fred og ro.

Vi starter dagen med et felles sofamøte der vi tar en kort “værmelding” på hvordan vi har det akkurat nå, i dette øyeblikket. Det er valgfritt om man vil dele eller bare sitte å høre på.

Bakgrunnen for at vi startet med dette var for å ha en arena vi kan skape gode møter, knytte fellesskap og  bånd. Det er en mulighet for å bli anerkjent og våge å bli sett – se hverandre og oppleve å kjenne seg igjen i hverandre. Ved å sette ord på egne følelser på en metaforisk måte gir vi hverandre en forståelse av hva hver enkelt kommer med som utgangspunkt i dag. Når sofamøte avsluttes så er det ofte at enkelt ønsker å sitte igjen å dele stort og smått om hverdag og drømmer.

Kl.12:00 spiser vi lunsj sammen, alle har med egen medbrakt mat. Vi avslutter lunsjen kl.12:45 med et nytt sofamøte, en ny mulighet for sjekk in – spesielt for de som ikke var her på starten av dagen.

 

Glimt er felles drevet

På slutten av sofamøtene går vi gjennom tavlen å ser om det er noen oppgaver som skulle ha vært gjort på huset, det kan være daglige gjøremål eller oppgaver/prosjekter som går over lengre tid. Man velger selv hva man ønsker å bidra med og man kan også gå innom tavlen når man kommer å skrive seg på det som man ønsker utenom sofamøtene. Har du forslag til noe som burde ha blitt gjort kan man skrive det opp selv, slik at andre kan melde seg på oppgaven.

 

Fredager

På fredager er det musikkens dag på huset. Vi håper at dette kan bli en dag der musikere og musikkinteresserte samles og samarbeider, finner på morsomme prosjekter og har det gøy!

Arrangementet er ferdig.

Dato

jun 29 2020
Expired!

Tid

10:00 - 00:00